Så fixar du ett modernt kök

Håll dig ajour med det hetaste inom design och inredning för att se till att du får ett modernt kök! Man kan lyckas med detta utan att för den sakens skull behöva renovera om hela köket. Ta del av följande tips och trix och se dina vänner avundas ditt öga för detaljer.

Det här är en fråga som är väldigt subjektiv. Något som är snyggt och modernt för en del kan uppfattas som vintage och klassiskt för någon annan. Tricket är att man ska finna den rätta kombinationen. Ett barbord med barstolar behöver inte komma från samma serie, kanske väljer man ett barbord som man hittat på en auktion och köper nya barstolar till. Det handlar helt enkelt om att man ska ha känslan för vilka saker som passar bra ihop. Våga prova dig fram genom att testa olika saker.

Följ bloggar och konton på sociala medier

Det bästa sättet för att få inspiration i dagsläget är att man läser inredningsbloggar och följer konton på bland annat Instagram där ägaren har den stilen som du vill uppnå. Ett annat tips är att man kollar på sajter som lägger ut bostadsannonser. Mäklare har nämligen en tendens att använda sig av samma dekoratörer och använder sig i många fall av samma prylar för att styla ett hem. Kolla på några olika annonser så kommer du se att det oftast är samma märkesprylar som dyker upp på bilderna.

Anlita en expert

Om man har kassan för det så skulle man kunna anlita en expert för att få hjälp att dekorera köket. Det här kan i vissa fall kosta en hel del, därför kan man kolla om det inte finns någon student som vill ta jobbet. När de är under utbildning så brukar dekoratörer och inredare inte ta lika mycket betalt. De kommer att lyssna på det du säger och sedan försöka skapa en modern men även unik look för ditt kök som är speciellt för just dig. Man kan välja om man vill byta ut alltifrån vitvaror till småsaker som gardiner och underlägg.