Så kan du få tillbaka din hårväxt

För de som upplever håravfall kan en hårtransplantation vara lösningen. Det är en välbeprövad metod som också ger framgångsrika resultat. Dock så är det viktigt att du gör din hårtransplantation hos en seriös klinik.

Via moderna metoder kan du göra en hårtransplantation med kort läketid. Till exempel så erbjuder https://www.85kliniken.se/hartransplantation/ hårtransplantation via FUE och DHI-tekniker. Du får ett naturtroget resultat utan synliga ärr.

Välj en säker klinik för din hårtransplantation

Det är viktigt att göra en hårtransplantation hos erfarna läkare och kirurger. I Sverige finns det vissa kliniker som är under tillsyn och granskas. Du bör därför välja klinik noggrant. 85kliniken gör över 9000 hårtransplantationer om året. Tack vare erfarna läkare och rätt utrustning kan kunder känna sig säkra. Innan din hårtransplantation får du även konsultation och prisinformation. Hos 85kliniken kan du även få information om olika finansieringsalternativ.

”Mirakelmedel mot håravfall är en jätteindustri och hårtransplantationerna ökar i raketfart.” enligt Aftonbladet.

Intresse för hårtransplantation

Både män och kvinnor kan göra en hårtransplantation med bra resultat. Oftast är det män med ärftlig skallighet som söker sig till denna behandling. För kvinnor är det vanligt att vissa upplever djupa vikar ovanför tinningarna. En hårtransplantation kan åtgärda detta. Vid en konsultation ger läkarna en ärlig bild om patientens förutsättningar och vilka resultat patienten kan förvänta sig. Oftast ger hårtransplantationer väldigt naturliga resultat vilket i sin tur gör att många kunder är nöjda. Nuförtiden har hårtransplantation blivit en så pass vanlig behandling att både kändisar och privatpersoner gör det.