Trendigt med barstolar

Få saker är så trendiga som att ta utelivet och placera det hemma hos sig. Vi har sett bartrenden sitta i under en lång period, och förmodligen är det en trend som kommer sitta in länge. Allt från de kaklade köken, till griffeltavlerna med veckans matsedel och snygga serviser och stora pepparkvarnar, till de tidlösa barstolarna som pricken över i:et.

Längtan att få komma ut och umgås är stark hos svenskarna. Så pass stark att vi vill ha den även hemma hos oss. Att kunna bjuda över vänner till sitt hem och sätta sig med en fördrink i köket är något de flesta av oss drömmer om och uppskattar. Självklart har vi satt ihop tips på hur du ska tänka när du ska inreda med den urbana stilen! Börja med och köp barstolar online hos Trendrum, eller besök deras showroom i Fjälkinge.

Inspireras av den urbana kökstrenden

Nog för att de lantliga köken eller det strama och exklusiva konkurrerar, men är ändå inte den urbana inredningsstilen snyggast av alla? Tänk dig att du inreder med inspiration från dina favoritbarer. Ja, och då tänker vi kanske inte i första hand på den där sunkbaren du ramlar in på med dina vänner på AW:n. Nja, vi tänker lite mer på den där lite mer exklusiva baren med snygga barstolar, industribelysning och kanske helkaklade väggar i baren! Eller varför inte inreda i den nya coola shakerstilen?

När du ska inreda ditt kök är det viktigt att det blir rätt. Se till att placera belysningen rätt, att dina hushållsapparater finns nära till hands och att du inte fyller på med alla dina prylar på köksbänken. Här kan du läsa om fler vanliga misstag vi gör när vi inreder vårt kök!