Handla smart och billigt online

Det finns flera anledningar till att handla sina produkter på nätet i stället för i vanliga butiker, och smartast är det att handla från butiker som erbjuder flera olika varur på en och samma plats – och ännu smartare är du bär du väljer företag som låter dig slippa att betala Kina-tullar.

Bild lånad från pressmeddelande

Fyndiq.se erbjuder allt och lite till inom både skönhet och andra kategorier. Priset är billigt och leveranserna snabba. Men som om det inte skulle vara nog har man nu börjat med en ny typ av tjänst som är ännu billigare. Den kallar man för Fyndiq Superbilligt och då får man prylarna just superbilligt, men man får lite längre leveranstid än vanligt. Då kommer produkterna man köper nämligen direkt från Kina, men det fördelaktiga är att du slipper Postnords tullavgift. Man har nämligen hittat ett sätt att kringgå avgiften och detta är genom att först skicka produkterna att mellanlanda i Holland, och då är det inte längre ett utomeuropeiskt land som produkten skickas från till Sverige vilket betyder att du slipper tullavgiften. Smart va?

Fynda billiga produkter – gratis

En annan grej som skiljer Fyndiq från andra onlineföretag som saluför billiga varor, såsom Wish till exempel, är att man till och med skänker bort varor gratis för noll kronor. I Ehandel.se skriver man att köparen då bara får betala en speciell fraktavgift som bestäms av säljaren, för företaget själva har nämligen gratis frakt. Så om du är i behov av skönhetsprodukter eller kanske ett nytt mobilskal, är Fyndiq ett bra val – vilket man även skojar om i sin nya reklam ”BETTER THAN I WISHED FOR” som pikar konkurrenten på ett fyndigt sätt.

Medveten shopping på nätet

Något som Fyndiq vill också vill göra med sin nya kampanj är att uppmärksamma vikten av att göra medvetna val rörande shopping. Man ska inte sluta shoppa, men gärna tänka till lite innan man handlar. Likaså vill man passa på att sprida sitt budskap om mångfald och medvetna val genom att dela  Eido Al Fakirs historia, i videon nedan berättar han öppenhjärtigt om sig själv och sitt livsöde just med fokus på de val han har gjort i livet på ett mer eller mindre medvetet vis.