Sminka dig flawless

Det finns många som vill vara lika perfekta som Beyoncé och drömmer om att vara precis lika flawless som hon, men hur blir man det? Men rätt smink och genom att sminka sig på rätt sätt förstås – nyckeln ligger i hur du lägger basen!

Sugen på att vara sminkad även i sommar när solen ligger på? Det första du ska göra då är att investera i en bra primer och en bra foundation, och för bästa möjliga förutsättning: köp bareMinerals produkter. Varför då? Jo, för det märket är helt av naturliga ämnen som faktiskt vårdar hyn samtidigt som du är precis lika finns sminkad som vanligt. Använder du istället vanligt smink på sommaren är det lätt att du torkar ut och sabbar din hy, och det vill du ju inte göra. Du vill nog vara flawless, precis som Beyoncé och det är vad detta märke hjälper dig att vara – som inget annat märke kan.

Beyoncés skönhetsknep

Att vara flawless är något som Beyoncé fick oss alla att känna oss som eller vilja vara oavsett hur vi ser ut, och det är inte så konstigt med tanke på att det är Beyoncé vi talar om – hon om någon är ju personifieringen av Flawless! Och visst har även hon sina små knep och knåp som hon använder sig av för att skapa sin perfekta yta, något hon till exempel delade med sig av i en intervju med Aftonbladet för några år sedan. Enligt henne lämnade hon gärna inte hemmet utan sin standardmakeup som innebär fuktighetsgivande kräm, läppglans, rouge och ibland en mascara. Hon berättar även om hur hon faktiskt är ganska så bra också på att kasta prylar i sitt badrumsskåp som passerat sitt bäst-före-datum, vilket är viktigt att göra. Men visst kan det vara svårt att veta vad man ska kasta och vad som man ska behålla. Ett tips är därför att läsa Göteborgs Postens artikel om hur man detoxar sitt badrumsskåp – där skriver man bland annat om naturliga produkter, farliga ämnen och hälsosamma sminkprylar att ta fasta på. Sedan när du rensat är det dags att förbereda sminkväskan för sommarens varma dagar, något som kan betyda att du behöver fylla på med en del saker – vilket du också bör göra för att få bästa resultat, för allt börjar nämligen med grundarbetet.

Så blir du flawless i sommar

Det finns en rad olika hemliga knep inom skönhet för att bli vacker sägs det, men sanningen är att det inte finns något som är ”skönhetshemligheter”. Det hela handlar om att vara noga med vilka produkter man väljer, hur man använder dem och att man samtidigt vårdar huden. Vad som till exempel är bra att göra är att hålla sig till ett och samma märke för alla sina produkter – dessa är nämligen skapade för att fungera med varandra och också komplettera varandra vilket inte olika märken gör på samma sätt. Sen ska man komma ihåg att grunden är det viktigaste och det betyder att man ska använda primer, vilket du gör enligt följande tipsar Expressen:

  1. Fukt- eller dagkräm – lägger du först och låter sjukna in.
  2. På med primer – den lägger du i hela ansiktet men fokuserar på T-zonen på det område där du upplever att sminket försvinner fort. Applicera med fingrarna eller med en borste för att få ett jämnt resultat, och ta inte för mycket primer då blir det inte bra.
  3. Låt sjunka in någon minut.
  4. Lägg på sin foundation.
  5. Toppa med ett settingpowder – klart!