Unisex-solglasögon

Runda, klassiska solglasögonVåren är här, och med den solen. Solglasögon är en av de bästa uppfinningarna någonsin. De skyddar ögonen, gör att vi kan öra bil, båt m.m. trots motljus, och viktigast av allt: man ser nästan alltid coolare ut i solglasögon. Det gör att man gärna vill ha mer än ett par, men dessvärre är ju solglasögon ganska dyra.

Därför har vi ett tips, dela par med din kille.

Man kanske inte tänker på det, men de flesta solglasögon är faktiskt unisexmodeller. Det gäller t.ex. Ray-Bans klassiker Wayfarer och Clubmaster, men det är inte dem du ska ha i vår. Kolla istället upp en eller flera av följande modeller:

  1. Chimi Eyewear Mango 002. Chimi är ett svenskt företag, som gör en sak och gör den bra: solbrillor med spegelglas som går i samma ton som bågen. Det låter lite knäppt, men funkar otroligt bra.
  2. Ray-Ban Round Metal. Ray-Ban har alltid minst en modell som är rätt, och klassikern Round Metal, i John Lennon-stil, är den trendigaste modellen du kan ha i vår. Glasögonen ser diskreta ut, men när de sitter på din näsa kommer du att se att folk lägger märke till dig.

Om du däremot har synfel och vill ha slipade solglasögon, då får du nöja dig med ett par. Såvida inte din kille har samma synfel som du.